Thermor elektromos fűtőpanel,elektromos fűtőtest

A Thermor gyár az elektromos fűtőpanelek, konvektorok gyártója több, mint 8 évtizede fejleszti fűtőkészülékeit. Így az egyik legnagyobb nemzetközi márka az elektromos konvektorok területén is.

Látogasson el webáruházunkba.

Miért érdemes őket választani?

Mert 88 év szakmai tapasztalat, a gondos tervezés és Design meggyőző garancia. A Thermor és Bonjour márkák a francia tulajdonú nemzetközi Atlantic Group-hoz tartoznak, így a hitelesség és minőség szintén garantált.

Mert számos kiemelkedő tulajdonsággal rendelkeznek, melyek energiát takarítanak meg. Hatásfokuk gyakorlatilag 100%.

Mert kedvező árú, mégis minőségi elektromos konvektorainkkal gyorsan és egyszerűen megoldható a fűtés, akár kiegészítő vagy fő fűtésről van szó.

Mert a Thermor elektromos fűtőpanelek kiváló komfortot és hőérzetet biztosítanak.

Mert minden általuk forgalmazott elektromos fűtőtest precíz beépített termosztáttal (ezzel energiát takarítva meg Önnek) és dugvillával, hosszú élettartamú diffúzoros alimínium ötvözetű fűtőelemmel, túlmelegedés gátlóval és borulásérzékelővel rendelkezik. Továbbá tartozék a fali konzol vagy tartóláb készlet is. Igényes kialakítása, dizájnja és porfestett acél háza pedig szemet gyönyörködtető, esztétikus megjelenést biztosít.

Mert használatuk rendkívül egyszerű, biztonságos és hangtalan. Elektromos radiátoraink felszerelése ráadásul szakember segítsége nélkül is könnyen és gyorsan megoldható. Opcionális tartólábainak hála pedig bárhol használható az épületen belül.

Mert elkötelezettek a környezet védelem iránt. A Thermor öko-állampolgár szemlélete végig kíséri a gyártási folyamatot, oldószer mentes festék, speciális felületkezelés, ami nem jár a víz szennyezésével, a minél kevesebb gyártási hulladék stb. Nagy hangsúlyt fektet továbbá a termékek újrahasznosíthatóságára és szelektív feldolgozására élettartamuk után, betartva az európai irányelveket (WEEE).