Thermor elektromos törölközőszárító

Thermor CORSAIRE – íves kivitel

A Corsaire talán az egyik legjobb választás a Thermor törölközőszárító radiátorai közül, hiszen elegáns, íves kialakítása, egyszerű kezelése, többféle program módja és hőmérséklet-szabályzó tárcsája rendkívül jó ár/érték arányú fürdőszobai fűtőtestté teszi. A törölközőszárító gyárilag fel van töltve fagyálló fűtőfolyadékkal, azaz a felszerelés után azonnal használható!


Nézzük a program módokat:

  • “2h Boost”: lehetővé teszi, az elektromos törölközőszárító segítségével, gyorsan megemelje a fürdőszoba hőmérsékletét vagy megszárítsa törölközőit, ruháit. Ilyenkor a készülék maximális teljesítményre kapcsol 2 óra időtartamra.
  • “24h Auto”: ismétli, minden 24 órában. Azaz naponta egyszer, a kiválasztott időpontban, 2 óra időtartamra a készülék maximális teljesítményre kapcsol, hogy a helyiség használatának idejére kellemes meleg legyen a fürdőszobában.
    A készülék, mindkét programfunkció esetén, a 2 óra működés után visszatér a normál működéshez.
  • “Locking”: a véletlenszerű, vagy nem kívánt beállításokat előzi meg. Csak nyomja be az elektromos törölközőszárító beállító tárcsáját 3 másodpercig és a “gyerekzár” automatikusan aktivizálódik.

A beállított funkciókat, és az elektromos törölközőfűtés állapotát a kezelőszerveken világító LED-ek jelzik.

IP24 védettség, 5 év garancia.

Teljesítmények: 500 – 750 – 1000W

Méretek: 48 x 100 cm, 48 x 145,3 cm, 55 x 178 cm – 10 cm mélységgel