Deye hybrid inverter

Deye hybrid inverter energiatárolási megoldások

• Tipikus alkalmazás: az önellátó napenergia fogyasztás maximalizálása. A PV rendszer által nappal termelt villamos energiát kezdetben a fogyasztók használják fel, melyet követően a többletenergiát a Deye hybrid inverter feltölti az akkumulátorra. Az ily módon eltárolt energia a fogyasztók igényei szerint felhasználható.

• Tartalék energia a kritikus fogyasztók számára: a rendszer egymástól független kritikus fogyasztói kimeneti porttal és hálózati porttal van ellátva. Ezáltal a kritikus fogyasztók, például hűtőszekrények, routerek, lámpák, számítógépek és más kritikus készülékek áramellátását a hálózat meghibásodása esetén is biztosítani lehet. A rendszer 4 milliszekundumon belül képes automatikusan átváltani tartalék üzemmódba. Tekintettel arra, hogy az automatikus átváltási idő nagyon rövid, a kritikus fogyasztók zavartalanul működhetnek a nem inverteres légkondicionálók esetén is.

• Alacsonyabb villanyszámla: Az akkumulátor töltésére és kisütésére 6 időszak áll rendelkezésre. A Deye hybrid inverter lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy az akkumulátort csúcsidőn kívül feltöltse, majd csúcsidőben kisüsse. Eközben támogatja a hálózati csúcskiegyenlítő funkciót, amely korlátozhatja a hálózatból származó maximális teljesítményt.

a deye valós hibrid inverter a napelemes rendszer által termelt energia átalakítását és tárolását biztosítja, ezáltal csökkentve az ön energiafelhasználását.

Inverter megnevezéseNévleges teljesítményBruttó kiskereskedelmi ár
Deye SUN 5K-SG04LP3-EU5 kW1.243.623.- Ft
Deye SUN 6K-SG04LP3-EU6 kW1.240.097.-Ft
Deye SUN 8K-SG04LP3-EU8 kW1.302.842.-Ft
Deye SUN 10K-SG04LP3-EU10 kW1.384.623.-Ft
Deye SUN 12K-SG04LP3-EU12 kW1.465.698.-Ft
Normál, hybrid és szigetüzem egyben

Számos normál és hybridesíthető inverterrel találkozhatunk a piacon.

Mint bebizonyosodott, a normál invertereknek már-már leáldozott és a körülmények az energiatárolásra sarkallják azokat a fogyasztókat, akik nem engedik hogy áldozatává legyenek az elhatalmasodott energia árak miatt.

Akik hybridesíthető invertert választokkak, azok a fogyasztók egy fokkal jobb cipőben járnak, de sajnos ezen inverterek hybridesítése, a szükséges kiegészítők illetve az akkumulátorok kompatibilitásának korlátai miatt, meglehetősen drága beruházások, nem beszélve arról hogy ezek csak fél megoldások a korlátozott funkcionalitásuk és műszaki paramétereiknek köszönhetően.

Igen csak kevés valós full hybrid inverter lelhető fel a jelenlegi piacon, azok közül pedig még kevesebb amelyek megfelelnek azoknak az elvárásoknak amellyel maximálisan kihasználhatnánk a megtermelt energia előnyeit, energiavesztés nélkül és a gyakorlatban is élhető és kompromisszum nélküli használatot biztosítana.

deye valós hibrid inverter és akkumulátoros rendszerek elsőszámú magyarországi forgalmazója a Full NRG Kft

A Deye hybrid inverter és akkumulátor gyártó cég elsőszámú magyarországi forgalmazói lettünk!

Büszkén mondhatjuk el, hogy partnercégünk, a mezőkövesdi székhelyű Full NRG Kft (https://deye.hu/) elsőséget szerzett a Ningbo Deye Technology Co. Ltd termékeinek hazai forgalmazásában.

A Top NRG energiahatékony napelemes rendszerek forgalmazásában és kivitelezésében szerzett több éves tapasztalatára építve ezentúl a Full NRG Kft partnereként elsőként belép a Deye valós hybrid inverterek és akkumulátoros energiatároló rendszerek magyarországi piacára is.