Szorgalmuk elnyerte a jutalmát: a Jolywood sikerei

0 Comments

2020. november 15-én, Pekingben megkezdődött az ötödik Kínai Fotovoltaikus Ipari Fórum (CPIF) és a 2020-as Kínai Kíváló Fotovoltaikus Márka díjátadó ünnepsége, kormányfők, üzleti vezetők, energetikai szakértők és tudósok részvételével. A jelenlévők a fotovoltaikus ipar jövőbeli kilátásaira, kihívásaira és kérdéseire összpontosítottak. A díjátadó ünnepségen három reprezentatív díjat ítéltek oda a Jolywoodnak, mint az n-típusú, TOPCon napelem-technológia vezetőjének és technológiai úttörőjének:

Kiváló PV anyagok beszállítói díja

A Jolywood a fotovoltaikus anyagok egyik vezető szállítójaként, kiváló minőségéről és megbízható teljesítményéről ismert. Napelemes hátlapok és cellák gyártásában egyaránt nagy elismerést vívott ki magának a piacon. Újonnan kifejlesztett átlátszó hátlapja pedig lehetővé teszi a modul számára, hogy több mint 0,6% -kal több villamosenergiát termeljen, mint a hagyományos bifaciális társai. Ez jelentős előnyt jelent mind a költséghatékonyság, mind pedig a megbízhatóság szempontjából.

Az első tíz cella és modul beszállítói díja

A Jolywood celláinak és moduljainak népszerűsége a piacon szorosan összefügg a fotovoltaikus technológia kutatásában és fejlesztésében fennálló kitartásával. A Jolywood úgy véli, hogy a fotovoltaikus ipar lényege a cellatechnika, amely innovációjának folyamatos előmozdításával lehet elősegíteni az ipar fejlődését. A nemrégiben kiadott n-típusú TOPCon 2.0 technológia a legújabb tudományos kutatási eredmény a maga területén. Az ezen technológiával gyártott TOPCon cellák átlagos hatékonysága meghaladhatja akár a 24%-ot, ami új mérföldkőnek tekinthető ennél a napelemtípusnál.

Az első tíz ipari és kereskedelmi fotovoltaikus szállító díj

A fotovoltaikus modulok telepítési költségeinek elmúlt években tapasztalt csökkenésével egyre több vállalkozás választja a napelemes rendszerek telepítését, amelyek nemcsak a saját villamosenergia-szükségletüket elégíthetik ki, hanem akár a jövedelmüket is növelhetik általa. Ezért az elosztott fotovoltaikus ipari és kereskedelmi piac rendkívül virágzóvá vált. Jolywood mindig is nagy jelentőséget tulajdonított ennek a piaci célcsoportnak, és már néhány évvel ezelőtt piacra dobta azokat a modultermékeket, amelyek a legalkalmasabbak az ipari és kereskedelmi alkalmazásra. Legfrissebb N-típusú TOPCon moduljai az ipari és kereskedelmi elosztott fotovoltaikus piacon is nagyon népszerűek,kiváló minőséggel és magas konverziós hatékonysággal és az ügyfelek nagy megelégedettségével.

Jolywood napelemgyártó cég elnöke
Lin Jianwei, a Jolywood elnöke elmondta:
 “Nagyon örülök, hogy elnyertük ezt a három díjat, amely elismerés és egyben biztatás is számunkra. Termékeinket az ügyfelek nagy örömmel fogadják a piacon, ami kitartó törekvésünk eredménye!”

A Jolywood továbbá elnyerte a legmagasabb szintű energetikai technológiai innovációs vállalkozásoknak járó megtisztelő címet is, az ipar egyhangú elismerésének begyűjtésével, öregbítve jó hírnevét. Mi sem igazolná jobban ezen díjaknál azt a temérdek energiát amit a Jolywood cég a technológiai kutatásba és fejlesztésbe fektetett, folyamatosan fejlesztve innovációs képességét. Az n-típusú, TOPCon cellák területén a világ legnagyobb kutatójaként, modulfejlesztőjeként és gyártóként a Jolywood jelenleg is vezető pozíciót tart fent.

Tudjon meg többet a Jolywood napelemekről!

Categories: