Bemutatkoztunk az újságok lapjain is!

0 Comments

Az alábbi újságcikk a 168 óra Exkluzív, Utcafront magazinjában jelent meg 2020 tavaszán.


Napenergia-fejlesztési szakértőnek neveztem beszélgetésünk elején Nádorfi Árpádot, a Top NRG Energetikai vállalat vezetőjét, de kiigazított: a Top NRG nem napelemes cég, mi energetikai cég vagyunk – mondta.

Miben különböznek a többi cégtől?

A Top NRG 2019-2020-as gyártású csúcsminőségű napelemeket forgalmaz. Minden reménybeli ügyfélnél a helyszínen ingyenes igényfelmérést végzünk. Nem csak megtervezzük és beszereljük a napelemeket. A plusz, hogy a legkisebb fényforrásig minden elektromos fogyasztót megvizsgálunk, és javaslataink nyomán 100%-al csökken a megbízó villany és fűtésszámlája. Tulajdonképpen rezsimentes házakat hozunk létre. Országosan működünk, 200 üzletkötőnk a hét minden napján az ügyfelek rendelkezésére áll. Az érdeklődők a nullrezsi.hu weboldalunkon léphetnek velünk kapcsolatba.

Hány házat, illetve háztartást alakították át eddig rezsimentessé?

Most 360 háznál járunk, de idén meglesz az ezredik is. Szerelőcsapataink 12 éves tapasztalattal rendelkeznek. Gyakran találkoznak olcsó, ám öt évet sem bíró kínai napelemekkel. Az ilyen ügyfelek saját kárukon tanulják meg, hogy a napelem nem mosógép, amit egyszerűen cserélhetnek, ha elromlik. Napelemrendszert minimum 50 évre veszünk, és 25 év garancia van a rendszer megfelelő termelésére, de az ismeretlen márkájú napelemeknél mi a garancia, hogy a telepítő cég és a gyártó öt év múlva még létezik? A Top NRG sok esetben olcsóbban adja a legújabb japán technológiát, mint amennyiért elavult napelemrendszereket kínálnak a neten.

A cég most induló energetikai franchise-rendszere lehetőséget ad azoknak a vállalkozóknak, akik az energetikában látják a biztos jövőt – mondta végezetül Nádorfi Árpád. – A Top NRG teljes tudását átadja a franchise-partnereinek, hogy saját kis energetikai cégük legyen, sőt még az üzletkötőiket is a Top NRG fizeti. A franchise 1,5 millió forintos ára az elméleti és gyakorlati oktatást is tartalmazza.

Categories: