Ismerje meg a napelemek új generációját!

Engedje meg, hogy bemutassuk saját fejlesztésű napelemünket: Full NRG 420 W

Partnercégünk a Full NRG Kft. forgalomba hozta saját monokristályos, PERC félcellás, 21,5% maximális hatásfokkal rendelkező napelemét, 12 és gyártói, valamint 25 év 84,8%-os lineáris teljesítménygaranciával.

Kérje árajánlatunkat!


Risen Titan S

A napelemes piacon 1986-tól jelen lévő Risen Energy németországi főhadiszállásával a legtöbb kisebb kínai napelem gyártóval ellentétben Európán belül is bármikor elérhetőek. A Risen gyártókapacitása 2021-ben elérte a 19,1 GW-ot, melyel évente körülbelül 2 millió családiházat tudnak ellátni, jelenleg pedig a világ 5 legnagyobb napelem gyártóinak egyike.

Mivel a vállalat nagy mennyiségben gyárt napelemeket, ennek köszönhetően az előállítási költségeket alacsonyan tartja, lehetővé téve, hogy a versenytársaik többségénél kedvezőbb áron kínálják a megbízható felső-középkategóriás napelemeiket.

A Risen Titan S paneljeire 12 év gyártói, valamint 25 év lineáris teljesíténygarancia vonatkozik.

A 21%-os hatékonyságú napelem egyik előnyös jellemzje, hogy szennyezésgátló felülettel rendelkezik, a panel kialakítása eredményesen csökkenti a környezeti hatásokból (por, szélfúvás, ammónia) származó teljesítményveszteséget.

A Risen Titan S napeleket választva nem kell megalkudnia a napelemes rendszerének minőségét illetően, miközben bankot sem kell hozzá robbantani, mivel egy nagyon kedvező ár-érték arányú megoldást kínál!