Energetikai Franchise!


Egyre nagyobb igény mutatkozik arra, hogy megújuló energiaforrásokkal biztosítsuk áramellátásunkat, fűtésünket. Ezt a globális tendenciát még ideje előtt felismertük és a Top NRG  alapítói, akik már 2006-ban szélerőművek telepítésében vettek részt, és hazánkban elsők között kezdték meg az energetikai franchise rendszerek elindítását. Így a legfontosabb céljuk a föld megmentése projekt is egyre nagyobb sikereket könyvelhet el.

A Mai felgyorsult világunkban, nehéz olyan vállalkozást elindítani, ahol a befektetett tőkénk rövid időn belül megtérülhet. A Top NRG Energetikai Vállalat a magyar piacon egyedülállóan indította el franchise rendszerét!

Energetikai franchise rendszerünk lényege:

1.  Olyan vállalkozásokat kiszolgálni, akik az energetikában látják a jövőt.

2.  És olyan cégeknek magán embereknek kínáljuk franchise rendszerünket, minden segítséget megadva, akik egy több éve sikeres cég folyamatos támogatásával, segítségével szeretnének sikereket elérni.

Megyehatárokon átívelő hálózatba kapcsolt szolgáltatások

Teljesítőképességünk nem ismer földrajzi határokat. Ami persze nem azt jelenti, hogy terjeszkedésünk hatalomvággyal párosul, hanem sokkal inkább azt, hogy kihívásnak érezzük a folyamatos bővítést. Mégpedig azzal a céllal , hogy minden megyében azonos minőségi színvonalat biztosíthassunk.

Franchise rendszerünk elindítását megelőző előkészítő fázis során végzett piaci elemzések is erre irányultak. Ösztönöznek-e a megye specifikus viszonyok- árstruktúra, logisztika, humán erőforrások, stb.- a piacra való belépésre? Ha a válasz igen akkor minden területen fokozatosan megteremtjük a Top NRG-nél megszokott szolgáltatási színvonal alapjait. Az egységes színvonal gondolatától ösztönözve homogén formáció, egyfajta család alakul ki a megyehatárokon is átívelve. Így jön létre kettős hálózati struktúránk. Szolgáltatásainkat agilis, erős hálózatba, kirendeltségeinket pedig az egész országban elérhető láncba fogjuk össze.

Mi a Franchise Vállalkozás?

A franchise-vállalkozás két vállalkozó közötti szerződéses együttműködés. A szerződés egy értékkel bíró márkanév, egy hozzá tartozó üzletviteli tapasztalat átadását tartalmazza, a jogokat átadó vállalkozó folyamatos támogatásával. A Franchise-hálózat eredményessége a hálózat tagjainak együttműködésén, munkamegosztásán alapszik. A két fél egyenrangú partner, egyik a másik nélkül nem tud eredményes üzleti tevékenységet végezni. Ha a kapcsolat jól működik, a partnerek igen jövedelmezően működhetnek.

Franchise rendszerek előnyei:

Különböző felmérések szerint az új vállalkozások 70-90%-a tönkremegy 5 éven belül, míg a franchise-rendszerben működőknél ez az arány 7%. Az USA-ban az összes kiskereskedelmi forgalom 50%-át franchise-rendszerben működő vállalkozások bonyolítják, és arányuk egyre nő a fejlett világban. Ez a tendencia elérte Magyarországot is. A franchise-hálózatok tagjai élvezhetik egy nagy hálózat erejét, határozottabban léphetnek fel a piacon, hiszen egy nagy cég áll mögöttük. Egy franchise-rendszerben induló vagy meglévő vállalkozás felkészültebben vághat neki a tevékenységhez, mert készen kapja a hálózat több éves tapasztalatát, működési szisztémáját, hírnevet és komoly marketing, valamint PR tevékenységet, amire egyedül képtelen lenne.

Miért éri meg a franchise?


Az elkövetkezendő 20 évet tekintve a leggyorsabban növekvő iparágban vehet részt!

A sajtóban, tv-ben, az interneten, mindenhol arról beszélnek, és az intézkedések is azt mutatják, hogy Magyarországon ez idáig felszerelt napelem rendszerek (napelemparkok, családi házak és vállalkozások épületeire szerelt napelemek) tízszeresének kell megvalósulnia 10-15 éven belül.

Tulajdonosaink az elmúlt 15 évben is az energetikai iparágban dolgoztak, mérhetetlen tapasztalatot szerezve.

A teljes tudásunkat átadjuk franchise partnereinknek:

  • Számos egész napos képzés folyik egri központunkban évente
  • folyamatos online oktatás (eladás technika, termék képzés, kifogáskezelés, stb…)
  • egy profi mentor tanítja meg a helyszínen minden lépésre a kezdetekben.

Amennyiben saját üzletkötőkkel is szeretne dolgozni, Mi kiképezzük Őket, és lehetőség van rá, hogy a fizetésüket is mi biztosítsuk.

Versenytársaink nagy többségével szemben Mi a legújabb technológiát adjuk az ügyfeleinknek, a piaci ár alatt.

Cégünk rezsimentessé alakítja az emberek családi házát,  Európai Úniós hitelpályázattal, így ügyfeleink 10% önerővel juthatnak napelemekhez és valamilyen elektromos fűtési rendszerhez. Emelett természetesen számos ügyfél készpénzre is vásárol tőlünk. Csúcstechnológiás fejlesztésű napelemekeinkkel Magyarországon egyedülállónak számítunk, ami az ár/érték arányt illeti. Alkalmazottaink, mérnökeink teljes odaadással munkálkodnak a Föld megmentésén.

Energetikai Franchise jövedelem!

A tapasztalataink szerint egy családi ház rezsimentessé alakítása átlagban 5 millió Ft, 5 db ilyen szerződéssel már visszakeresheti a franchise díj összegét. A nagy érdeklődés miatt 5 db szerződés 2 hét alatt megköthető, ami azt jelenti, hogy közel 2 milliót keres. Heti 1 millió nem rossz pénz olyan munkáért, ahol az ügyfeleinkkel barátságok szövődhetnek, akiktől ajánlásokat kapunk, miután villany- és fűtésszámlájuk megszüntetését követően megoldottuk legnagyobb problémájukat, a rezsijük nullára csökkentését.

Negyedéves elszámolással, 10 db szerződés után járó motivációs jutalék 1 évben: + 900 ezer Ft.

Energetikai Franchise partnereink egy új szakmát tanulnak ki nálunk. Az első 20db szerződés után központilag is kapnak ügyfeleket. Cégek energetikai fejlesztése, pályázatírás napelemparkok, mind mind a szolgáltatásunk része!

Lendvai Zoltán
Nagykanizsa

Miért éri meg Önnek több saját üzletkötővel dolgoznia?

Mert az ő üzletkötéseik után is magas jutalékot kap, így megtöbbszörözheti a bevételét. Az Ön üzletkötői motivációját is szem előtt tartjuk, amennyiben 2 hónap alatt 6 db szerződést kötnek, ők is kapnak egy Suzuki Vitarát, ami a jutalékukon felül jár. Ön ez átal is minél sikeresebb lehet, a legtöbbet profitálva a jövőből.

Legsikeresebb energetikai franchise partnerünk!

Lendvai Zoltán 2019. december 27.-én kezdett el dolgozni velünk, és az első 2 napon 6 db szerződést kötött. 6 hónap kemény munkát követően 32 db szerződés az állománya, azaz már az 5-szörösét kereste a befizetendő franchise díjnak.

Jövőbeli terveink

A nem túl távoli jövőben franchise partnereinknek reményeink szerint lehetősége lesz rezsimentes, 2 hónap alatt kulcsrakészen felépülő, “gyors házak” értékesítésére is. Tárgyalásokat folytatunk továbbá több hybrid és elektromos autó gyártóval a lehetséges együttműködésről, aminek előnyeihez a franchise partnereink szintén hozzá férnének.


Jelentkezés

Adatvédelmi irányelveinket az oldal alján, a "Fontos linkek'-nél találja.