Jolywood napelem 380 W kedvező áron

 

A Jolywood napelem gyártó high-tech vállalatot 2008-ban alapították. 2014-ben jegyezték be a tőzsdén (stock code: 300393). A cég főként napelemes kutatás és fejlesztésre és magas minőségű napelem alapanyag gyártásra fókuszált. A Jolywood a világ legnagyobb N-típusú cella és panel gyártója 3,4 GW gyártási kapacitással. Ezen felül a világ legnagyobb napelem hátlap gyártója 30%-os piaci részesedéssel.

Kérjen tőlünk Jolywood napelem árajánlatot és mi ingyenesen felmérjük ingatlanját.

 


Most pedig nézzük meg a Jolywood HD120N 380 W NCell DoubleGlass panel egyedülálló előnyeit a piac más napelemeivel szemben:
  • az N-típusú cella legnagyobb előnye, hogy hátulról is fényérzékeny, így egy üveg,vagy áttetsző hátlappal 2 oldalú napelemet kapunk, amivel
  • akár 30% plusz energia termelés is elérhető fehér lapostetőn, földön vagy világos tetőn.
  • továbbá NULLA a panel fény által gerjesztett öregedése (LID – Light Induced Degradation)
  • nagyobb hatékonysággal termel gyenge és felhős fényviszonyoknál is
  • nagyobb a hőmérséklet tűrése a passzívált érintkezős cella-technológia miatt

 

15 év gyártói termék garancia (amit a Top NRG Energetikai Vállalat kibővíthet még 15 évvel, összesen 30 évre), valamint 30 év 87,4%-os gyártói teljesítménygarancia vonatkozik a termékre!

A Jolywood egyedülálló teljesítménygaranciájának köszönhetően 1 kWp Jolywood napelem 30 év alatt 267.567 Ft-al több energiát termel egy normál napelem panelhez képest! (ez egy 50 kWp rendszernél 13.378.371 Ft-ot jelent)

Mit jelent az n-cellás napelem?

Az elmúlt 40 év napelemes piacát a p-típusú technológia uralta, amely megnevezésben a p az pozitív töltésű cellát jelent. A szilícium p-típusú szennyezése bór segítségével történik, amely pontosan egy elektronnal rendelkezik kevesebbel, mint a szilícium, így kapja meg a cella a pozitív töltését. Az n-típusú, azaz negatív töltésű celláknál mindez fordítva történik. Itt foszfort használnak, mint szennyezőanyag, amely egyel több elektronnal rendelkezik, mint a szilícium.

A p-típus sokkal nagyobb elterjedtsége miatt meglepő lehet, hogy az első napelem, amelyet 1954-ben előállítottak az a New Jersey-i Bell laboratóriumokban n-típusú cellákkal rendelkezett. Azonban, mivel a fejlesztések kezdeti szakaszában a napelem technológiát elsősorban az űrkutatás területén alkalmazták – és a tapasztalatok szerint a p-típusú cellák jobban ellenálltak a világűrben tapasztalható környezeti hatásoknak, pl. a sugárzásnak – jóval nagyobb összegeket fordítottak a p-típusú technológia fejlesztésére. Így ez a típus kezdte el fokozatosan átvenni a vezetést a gyártás terén, és terjedt el hamarabb a lakossági használatban is.